Halschakraet

Halschakraet er din sjælerejses begyndelse mod dit guddommelige selv.

Her vil healingen af dit halschakra kunne åbne til frigørelse af din sjæl, ved at bringe klarhed og ærlig selvudfoldelse i dit liv, privat som i din karriere.

Dit halschakra er dit femte energicenter, som findes i ethvert menneskets astrale krop. I den fysiske krop har vi alle kirtler, som tilsvarende er det samme energicenter. 

Herunder vil du se eksempler på, hvad der sker når halschakraet enten er afbalanceret, undertrykt, overfyldt eller svingende.

Det afbalancerede halschakra

1. Du udtrykker dig fra din sande essens
Du vil have let ved at udtrykke dig frit. Især din evne til at udtrykke din sandhed med ejerskabet over lyden af din indre og ydre fysiske, naturlige stemme. 

2. Kommunikation
Al kommunikation bliver mere klar og kortfattet, hvad enten det er verbalt eller nonverbalt (Såsom fagter og kropssprog). Dialoger med andre mennesker vil også blive mere tydelig, som lyden af din indre sande stemme. 

3. Æterisk kommunikation
Forbindelsen til det æteriske og åndelige rige, samt dine intuitive og medfødte evner vil åbne sig.. Klarhørelse vil blive en mulighed. 

4. Kreativ skaberkraft. 
Kreativiteten vil blomstre. Visualisering af ideér og åbning til nye udfoldelser bliver til virkelighed og du vil mærke dyb forbindelse til dit naturlige flow.

5. Livsformål
Ægte healing og balance af dit halschakra, vil få dig til at realisere dit højeste livsformål og sjælskald. 

6. Timing
Med tiden vil healingen af dit halschakra skabe en indre guddommelig følelse af timing for mange ting, som du gør eller siger. 

Et undertrykt halschakra:
Behov for at holde tilbage, hvor du bliver hemmelighedsfuld eller genert. 

Enorm frygt for at tale.
Taler med lille stemme i frygten for at være mærkbar og tydelig.
Mangel på ægte forbindelse med dit sjælsfundament og højeste formål i livet. 

Usunde og langvarige relationer, nuværende som tidligere, kan have stor indflydelse på dit velbefindende og evne til at udtrykke dig frit. 

Det overfyldte halschakra: 
Manglende kontrol over din tale: Du kan komme til at tale for meget, eller upassende. 

Manglende evne til at lytte med ægte nærvær.
Have svært ved at holde på hemmeligheder.
Ubalanceret forhold til sandheden. 
Manglende loyalitet overfor dine medmennesker. 

I modsætning til et undertrykt halschakra, vil du med et overfyldt flow, have let ved at blive en lang og hurtig talestrøm.

Her kan du ofte have stor tendens til at ville forklare dig selv og søge bekræftelse udefra. Med et overfyldt halschakra, kan du have lettere ved at løbe med sladder.

Svingende flow i dit halschakra:
Hvis du i en vanskelig situation, forsøgte at forsvare dit synspunkt uden held, kan du have oplevet følelsen af, at ville forklare og forsvare dit argument. I en usund relation, vil kommunikationen i forvejen have været så utydelig, at du helt naturligt har opgivet på forhånd. Kommunikationen er gået i hårdknude, som en gentagelse, der fortsætter i det uendelige. Her vil du opleve et undertrykt halschakra. 

At befinde sig en usund relationover længere tid i, hvor negativitet og lave frekvenser fylder grundvibrationen, er nok til at lukke ned for lyden af din stemme og reducere livskraften i dit personlige udtryk. Reaktionen kan blive det sætter sig som frygt i halschakraet. 

Uanset hvilken vanskelig situation du kan have været i for længe, vil halschakraet være påført en reaktion og hukommelse.

For at undgå yderligere reaktioner, er der flere måder, du kan heale dit halschakra på, som eksempelvis igennem sang, eller ved at udtrykke dine følelser ved at sige dem højt. Både når du er alene eller sammen med nogen, hvor du føler dig tryg. Det kan også være lyde igennem latter, skrig og råb.

Det kan være øvelsen i at tale din sandhed, eller blot at øve stilhedens mirakel. I yoga vil der også mange balancerede øvelser at hente. Et godt sted at starte er at indtage en god og bevidst kropsholdning og at omgive dig med naturens livskraft.

Mærker du et ønske om at arbejde dybere med healing af dit halschakra, vil jeg anbefale stemmehealing og Stemmeportalen som en mulighed for at generobre forbindelsen med dit indre sjælsfundament.

I kærlighed fra Mirja